субота, 24 листопада 2018 13:02

Андрій Лунін дебютував в іспанській "Ла Лізі"

Андрій Лунін дебютував в іспанській "Ла Лізі"
Андрій Лунін дебютував в стартовому складі "Леганеса"

Український голкіпер "Леганеса" Андрій Лунін вперше вийшов у стартовому складі команди на матч "Ла Ліги".

Андрій залишив свої ворота на замку, а "Леганес" здобув мінімальну перемогу. Однак і суперник цього вечора особливих загроз біля воріт Луніна не створював. Андрій сам ледь не привіз гол у власні ворота. В середині другого тайму Лунін прийняв м'яч на краю штрафного майданчика та спробував обіграти нападника "Алавеса". Не вдалось, і суперник ледь не відібрав м'яч, вболівальники "Леганеса" добряче понервували в цій ситуації.

"У Луніна були свої максимуми та мінімуми, втім, як і у всіх гравців. В деяких ситуаціях він занадто поспішав. Лунін повинен добре вивчити своїх партнерів по команді. У нас є 3 хороші голкіпери, які завжди готові допомогти команді. Що стосується команди в цілому, то у нашій грі слід багато чого покращити.

На сьогоднішній день нашим основним воротарем залишається Куельяр. Він провів декілька хороших матчів. Гру Луніна поки важко оцінювати, оскільки він провів лише 2 повні поєдинки. Щодо вибору основного голкіпера на наступний матч, то поки не будемо поспішати з висновками. Якщо всі голкіпери здорові та в хорошій формі – це тільки краще для команди", – саказав після матчу головний тренер "Леганеса" Маурісіо Пеллегріно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реал" збирається повернути Луніна з оренди

Нещодавно Андрій Лунін зіграв на нуль і за збірну України в товариському матчі проти Туреччини.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Лунін дебютував в іспанській "Ла Лізі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі