середа, 19 березня 2008 13:03

Андрій Котельник сподівається на себе, бога і справедливість суддів

22 березня в столиці Уельсу Кардіффі український боксер Андрій Котельник зустрінеться з чемпіоном WBA в першій напівсередній вазі Гевіном Різом.

Зазначимо, що цей поєдинок стане для Котельника вже другою спробою завоювати цей чемпіонський пояс. У березні 2007 року він зустрічався з тодішнім володарем цього титулу французом Сулейманом Мбайе, і цей поєдинок, який також проходив в Англії, завершився вельми спірним нічийним результатом.

Зараз український боксер повний бажання добитися своєї мети і сподівається на справедливість з боку суддів: "У тому бою моя перемога була очевидною для фахівців і шанувальників боксу, проте британські судді вирішили інакше. WBA також вказала на це і зберегла за мною перше місце в рейтингу і позицію обов"язкового претендента на титул. На щастя підготовка до майбутнього поєдинку обійшлася без травм, і я перебуваю в прекрасній формі. У бою проти Різа я хочу показати, що я кращий, і я сподіваюся на справедливість з боку суддів. Моя віра в бога робить мене ще сильнішим, і він буде поряд зі мною в цьому дуже важливому бою. З божою допомогою я здобуду перемогу!"

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Андрій Котельник сподівається на себе, бога і справедливість суддів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі