вівторок, 24 квітня 2007 11:51

Анчелотті вважає травму Фердінанда плюсом для "Мілана"

У тренера "Мілана" Карло Анчелотті - проблеми з травмованим голкіпером Дідою, участь якого в завтрашньому матчі з "Манчестер Юнайтед" під питанням. Проте новини, що манкуніанці майже напевно залишилися на обидва півфінальних матчах Ліги Чеміпіонов без Ріо Фердінанда були радісно зустрінуті в Мілані, повідомляє російський сайт "Манчестер Юнайтед".

- Якщо Фердінанд не відновиться до матчу з нами, то для нас це буде великою перевагою. Але у "Манчестера" є багато класних гравців, і вони можуть скористатися перевагою в швидкості Уейна Руні і Кріштіану Роналду. Вони відмінно грають на контратаках з урахуванням швидкісних якостей Руні і Роналду. Якщо ми будемо не дуже щільно тримати м"яч, то це створить нам деякі проблеми, - сказав Анчелотті італійським ЗМІ.

Анчелотті включив Діду в заявку на матч з "Юнайтед" і, можливо дасть голкіперові шанс взяти участь в матчі.

- Діда тренувався, але без посилених навантажень. Ми вирішимо чи прийме він участь в матчі за декілька годин до гри, - сказав наставник "Мілана".

Алессандро Костакурта та Сержиньйо також відправилися до Манчестера, не дивлячись на брак ігрової практики після травм. У стартовому складі з"являться Паоло Мальдіні і Алессандро Неста, а також до складу повертається Альберто Джілардіно, який пропускав гру-відповідь з "Баварією" через дискваліфікацію.

Зараз ви читаєте новину «Анчелотті вважає травму Фердінанда плюсом для "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі