неділя, 13 лютого 2011 17:46

Анатолій Тимощук влітку може повернутися в "Зеніт"

Анатолій Тимощук влітку може повернутися в "Зеніт"

Як повідомляє ITA Sport Press, півзахисник мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук у літнє трансферне вікно може повернутися в пітерський "Зеніт".

Це пов'язано з тим, що український хавбек навіть з переходом голландського півзахисника Марка ван Боммеля в "Мілан" продовжує виступати не на своїй звичній позиції - місце голландського ветерана зайняв придбаний у "Хоффенхайма" Луіс Густаво.

"Зрозуміло, що я не граю на звичній для мене позиції, але і в центрі захисту, де мене намагається використовувати ван Галь, дію найкращим чином. Незважаючи на те що у мене не завжди все виходить, роблю все можливе, щоб команда досягала результату.

Не сказав би, що відхід Марка став для мене таким очевидним плюсом, щоб я міг танцювати від щастя. У мене як і раніше досить складна ситуація у взаєминах з тренером, тому я просто намагаюся чесно і професійно виконувати свою роботу на футбольному полі, не загострюючи уваги на якихось підводних течіях," - заявив раніше Анатолій.

Нагадаємо, що Тимощук грав за синьо-біло-блакитних з 2007 по 2009 рік і в 101 матчі забив 18 голів.

За матеріалами Советский спорт

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Тимощук влітку може повернутися в "Зеніт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі