середа, 24 грудня 2008 12:50

Американського футболіста оштрафували за гру в сніжки з уболівальниками

Гравець команди пзамериканського футболу "Нью-Йорк Джетс" Шон Елліс оштрафований на десять тисяч доларів за кинуту в уболівальників велику сніжку. Інцидент відбувся 21 грудня в Сієтлі після поразки "Джетс" у виїзному матчі з місцевою командою "Сієтл Сіхокс" (3:13), повідомляє lenta.ru з посиланням на AssociatedPress.

Після закінчення зустрічі уболівальники "Сіхокс" кидали з трибуни сніжки у футболістів "Джетс", які йшли в роздягальню. Елліс підійшов до замету, "змайстрував" гіганстську сніжку і кинув її в уболівальників. Сніжка зачепила кількох людей, але серйозно ніхто не постраждав. Запис інциденту викладений в інтернеті.

За словами Елліса, він кинув на трибуну сніжку не через те, що розсердився на уболівальників. "Це був просто жарт", - сказав футболіст "Джетс". Штраф на Елліса був накладений Національною футбольною лігою (NFL).

Зараз ви читаєте новину «Американського футболіста оштрафували за гру в сніжки з уболівальниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі