середа, 23 квітня 2008 15:45

Американський історик поставив Гітлера в приклад Фергюсону

Американський історик Роберт Джеллетлі, книгу якого "Ленін, Сталін і Гітлер - епоха соціальних катастроф" читає головний тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон, порадив наставникові "МЮ" зосередитися на досвіді фашистського диктатора. Джіллетлі вважає, що це може допомогти тренерові в його роботі.

Про те, що Фергюсон читає твір професора історії Джіллетлі, який викладає в Університеті штату Флорида, стало відомо кілька днів тому. Тренера бачили з цією книгою в аеропорту Манчестера, звідки його команда вилітала на перший півфінальний матч Ліги чемпіонів проти "Барселони" (23 квітня).

Говорячи про те, як наставник "МЮ" може використовувати книгу в своїй тренерській діяльності, Джіллетлі відзначив, що досвід Гітлера стане в нагоді Фергюсону більше, ніж досвід Леніна або Сталіна. Професор вважає, що на відміну від радянських лідерів фашистський диктатор піклувався про те, щоб його любили звичайні люди.

За словами Джіллетлі, його книга може допомогти Фергюсону мотивувати своїх футболістів у матчах з "Барселоною", щоб добитися перемоги за будь-яку ціну.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Американський історик поставив Гітлера в приклад Фергюсону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі