четвер, 28 лютого 2008 14:47

Американські баскетболісти "Ефес Пілсен" побоялися їхати в Сербію

Чотири американські баскетболісти турецького клубу "Ефес Пілсен" відмовилися летіти до Бєлграда на матч Євроліги проти сербського "Партизана". Дрю Ніколас, Лорен Вудс, Рашад Райт і Андре Хатсон побоюються за свою безпеку у зв"язку з ситуацією навколо Косова, незалежність якого підтримали США.

Генеральний менеджер "Ефес Пілсена" Енгін Озергун не став коментувати рішення гравців команди залишитися в Туреччині, але зазначив, що йому відомо про те, що уряд США рекомендував громадянам своєї країни утриматися від поїздок до Сербії. Інформацію про те, що Ніколас, Вудс, Райт і Хатсон пропустять матч з "Партизаном", підтверджує офіційний сайт Євроліги.

Зазначимо, що головний тренер "Ефес Пілсена" і збірної Росії Девід Блатт, який народився в США і має також ізраїльське громадянство, полетів зі своїм клубом до Бєлграда. До Сербії вирушив також албанський центровий команди Ермаль Куко.

Головний тренер "Партизана" Душко Вуйошевіч заявив, що він розраховує на підтримку своїх уболівальників, але зазначив, що головною подією вечора повинен стати баскетбольний матч, а не політичні події.

Lenta.Ru

Зараз ви читаєте новину «Американські баскетболісти "Ефес Пілсен" побоялися їхати в Сербію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі