четвер, 21 серпня 2008 09:49

Американки виграли турнір з пляжного волейболу

Американки Місті Мей-Тренор і Керрі Уолш виграли золоту олімпійську медаль в жіночому турнірі з пляжного волейболу. У фінальному матчі дует із США взяв гору над китаянками Цзя Тянь і Цзе Ван з рахунком 21:18, 21:18. Таким чином, американки захистили титул олімпійських чемпіонок.

У другій партії Мей-Тренор і Уолш протягом довгого часу лідирували, проте в кінцівці китаянкам вдалося зрівняти рахунок - 18:18. Після цього американські спортсменки виграли три очки підряд і здобули перемогу. Зазначимо, що переможна серія Мей-Тренор і Уолш досягла 108 офіційних матчів.

Бронзова медаль жіночого олімпійського турніру з пляжного волейболу дісталася ще одному дуету з Китаю Чень Суе/Сі Чжан, що переміг в матчі за третє місце спортсменок з Бразилії.

Медалі в чоловічій частині змагань будуть розіграні 22 серпня. У матчі за третє місце грузини Жорже Терсейро і Ренато Гомес зіграють з бразильцями Рікардо Сантосом і Емануелом Рего, а у фіналі зустрінуться американський дует Філіп Далхауссер/Тодд Роджерс і бразильська пара Фабіо Магальяес/Марсіо Араужо.

Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Американки виграли турнір з пляжного волейболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі