Ексклюзиви
середа, 11 червня 2008 10:32

Американці готові вкласти $1 млрд в будівництво українських доріг до Євро-2012

10 червня, голова Національного агентства з питань Євро-2012 Євген Червоненко провів переговори з виконавчим директором-президентом Export-Import Bank of the United States Джеймсом Лембрайтом та представником Karpatia Trust Fund В"ячеславом Шмельовим.


Основною темою, яка обговорювалась під час зустрічі, було питання залучення фінансування під об"єкти інфраструктури до Євро-2012, повідомляє "Чемпіон" з посиланням на zaxid.net

Євген Червоненко зауважив, що сьогодні в Україні заплановано і реалізується будівництво багатьох об"єктів інфраструктури, пов"язаних з Євро-2012. Особливо актуальними є питання реконструкції аеропортів та транспортних сполучень. Голова Агентства наголосив, що українська сторона зацікавлена у отриманні кредитів Експортно-імпортного банку США для будівництва та реконструкції об"єктів інфраструктури Євро-2012.

У свою чергу пан Лембрайт сказав про готовність Ексімбанку США інвестувати 1 млрд дол. у будівництво українських доріг під гарантії за ставками суттєво нижчими ринкових.

Підсумовуючи домовленості, учасники переговорів вирішили готувати кредитну угоду після остаточного прийняття рішення урядом України.

Зараз ви читаєте новину «Американці готові вкласти $1 млрд в будівництво українських доріг до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути