середа, 12 червня 2013 12:58

Амброзіні залишить "Мілан" після 18 років у клубі

Амброзіні залишить "Мілан" після 18 років у клубі
Амброзіні не буде підписувати новий контракт з "Міланом" ФОТО: rsport.ru

Капітан італійського "Мілана" Массімо Амброзіні, який виступав за "россонері" протягом 18 років, не буде продовжувати контракт з командою, повідомляється на офіційному сайті італійського клубу.

Про це повідомив віце-президент "Мілана" Адріано Галліані на прес-конференції в п'ятницю. Діючий контракт 36-річного півзахисника закінчується наприкінці червня.

"Після 18 років спільного шляху дороги Амброзіні і "Мілана" розходяться. Він не буде підписувати новий контракт", - сказав Галліані.

Галліані також заявив, що, якщо віце-капітан клубу воротар Крістіан Абб'яті не буде проти, в наступному сезоні капітанська пов'язка перейде до півзахисника Ріккардо Монтоліво.

Амброзіні, який дебютував за "Мілан" у 1995 році, відіграв за клуб 444 матчі, в яких відзначився 33 голами. У складі "россонері" Амброзіні став чотириразовим чемпіоном Італії, дворазовим переможцем Ліги чемпіонів і дворазовим володарем Суперкубка УЄФА, володарем Кубка і Суперкубка Італії.

За даними ЗМІ, Амброзіні може продовжити кар'єру у складі "Вест Хема" або у клубі MLS.

Галліані прокоментував ситуацію і щодо інших футболістів команди: "(Кевін-Прінс) Боатенг ніколи не просив, щоб його виставили на трансфер. Я повторюю, що ми не ведемо ніяких переговорів з "(Манчестер) Сіті" з приводу обміну (Стефана) Ель- Шаараві і Карлоса Тевеса".

Зараз ви читаєте новину «Амброзіні залишить "Мілан" після 18 років у клубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі