понеділок, 22 вересня 2008 15:10

Алонсо залишив Mclaren не через Хемілтона

Фернандо Алонсо цього року не претендує на титул і навіть не входить в трійку лідерів чемпіонату, проте, продовжує тримати в напрузі світ Формули-1. Всім цікаво, де дворазовий чемпіон світу виступатиме в наступному сезоні...

Хоча останнім часом все активніше циркулюють чутки, що він, ймовірно, залишиться в Renault. З самого початку було ясно, що іспанцеві закритий шлях в Mclaren, оскільки його недовге перебування в цій команді закінчилося скандальним розлученням.

Та все ж, судячи зі слів Фернандо, сам він не виключає повернення в цю команду - в майбутньому.

"Я вважаю, що все можливо, - цитує Алонсо іспанська преса. - Але для цього в Mclaren багато що повинне змінитися".

Проте він дав зрозуміти, що, всупереч загальній думці, основною причиною його повернення в Renault були зовсім не розбіжності з Люісом Хемілтоном, його тодішнім напарником.

Фернандо Алонсо: "Безпосередньо з ним у мене ніколи не було проблем. Я його поважаю як гонщика. Згоден, ми не дуже добре ладнали, але це, швидше, провина команди, оскільки її керівництво поводилося в тій ситуації неправильно.

Хемілтон гідний поваги, адже він проводить у Формулі 1 тільки другий сезон і відмінно справляється зі своєю роботою. Він - хороший гонщик, до цього нічого додати".

SportOnLine
Зараз ви читаєте новину «Алонсо залишив Mclaren не через Хемілтона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі