понеділок, 12 травня 2008 18:38

Алонсо: в Монако ми завжди готуємося до несподіванок

Наступний етап чемпіонату світу в "Формулі-1" пройде на класичній вуличній трасі в Монте-Карло, особливості якої часом роблять цю гонку непередбачуваною: у Монако не раз бувало, що у лідерів несподівано виникали проблеми, а середняки піднімалися на подіум.

Машина RenaultR28 поки не дозволяє Фернандо Алонсо боротися за перемоги, але, оскільки на вулицях середземноморського князівства вирішальним чинником є не число кінських сил, а мистецтво гонщика, можливо, іспанцеві все ж випаде шанс покращити своє турнірне становище? Втім, сам Фернандо оцінює свої шанси вельми скромно, хоча в двох останніх Гран-прі Монако перемагав саме він.

- Відправляючись до Монако, ми завжди готуємося до несподіванок, принаймні, всі думають, що розстановка сил може змінитися, оскільки траса несхожа на решту. Але у результаті все закінчується перемогою Mclaren, або Ferrari, або Renault, як це було в 2006-му. Машини, які вигравали гонки весь сезон, перемагають і в Монако, тому зазвичай сюрпризів виявляється менше, ніж ми чекаємо.

www.f1news.ru
Зараз ви читаєте новину «Алонсо: в Монако ми завжди готуємося до несподіванок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі