вівторок, 17 червня 2008 13:02

Алонсо був водієм на весіллі у Бріаторе (ФОТО)

Вчора в Римі, а точніше, в базиліці Санто Спіріто, що поблизу Ватикану, пройшла пишна церемонія одруження 58-річного босса команди "Рено" Флавіо Бріаторе та його обраниці, 28-річної моделі Елізабетти Грегорачі, повідомляє F1news.

Серед 300 гостей, запрошених на весілля, особливе місце займали комерційний бос Формули-1 Берні Екклстоун, глава концерну Benetton Лучіано Бенеттон, прем"єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі та екс-глава команди "Феррарі" Жан Тодт з дружиною, малайзійською кіноакторкою Мішель Юн, однією з колишніх "дівчат Джеймса Бонда".

Зрозуміло, на весіллі був і дворазовий чемпіон світу Фернандо Алонсо, який своєю кар"єрою багато в чому зобов"язаний Бріаторе. Причому, він не просто гуляв і веселився, а узяв на себе відповідальну роль: після церемонії одруження особисто сидів за кермом авто, на якому молоді відправилися в розкішний замок Кастелло ді Торкреченца, розташований в північній частині Риму.

Зараз ви читаєте новину «Алонсо був водієм на весіллі у Бріаторе (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі