понеділок, 25 травня 2020 11:16

Алієв звинуватив Сьоміна в тому, що "Динамо" не вийшло в фінал Кубка УЄФА-2009

Алієв звинуватив Сьоміна в тому, що "Динамо" не вийшло в фінал Кубка УЄФА-2009
Юрій Сьомін двічі очолював київське "Динамо". Фото: ФК "Мордовія"

Ексгравець "Динамо" Олександр Алієв вважає, що через Юрія Сьоміна "Динамо" не вийшло у фінал Кубка УЄФА.

На думку Алієва, російський тренер замінив не того футболіста в півфіналі турніру. Це призвело до того, що "Динамо" не змогло перемогти "Шахтар" у першій грі.

"Що стосується півфіналу Кубка УЄФА, ти ми програли його у першому матчі. У нас була хороша команда і колектив. До Сьоміна я ставився, як до другого батька.

Вважаю, ми не вийшли в фінал через те, що помилився Сьомін, коли замінив Артема Мілевського, а не Ісмаеля Бангура. Думаю, якби ми виграли в Києві, то вийшли б у фінал. Було дуже прикро вилітати від "Шахтаря". з огляду на те, що в чемпіонаті вони у тому сезоні навіть поруч з нами не валялися", – сказав Алієв у програмі "Великий футбол".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній тренер київського "Динамо" близький до закінчення кар'єри

В останньому розіграші Кубка УЄФА сезону 2008/09 у півфіналі турніру "Шахтар" за сумою двох матчів здолав "Динамо" за сумою двох матчів - 1:1 та 2:1. В фіналі "гірники" перемогли "Вердер" - 2:1

Зараз ви читаєте новину «Алієв звинуватив Сьоміна в тому, що "Динамо" не вийшло в фінал Кубка УЄФА-2009». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі