субота, 04 квітня 2020 10:49

Алієв розповів про бійку з Максимовим

Алієв розповів про бійку з Максимовим
Алієв під час виступів у Казахстані

Екс-гравець "Динамо" і збірної України Олександр Алієв розповів про бійку з тренером Юрієм Максимовим під час виступів за казахський "Тараз" у 2016 році.

Алієв запевнив, що із тодішнім коучем казахського Тараза Максимовим сьогодні він у хороших взаєминах. Про це пише ua-football

"Це була не бійка, а швидше штовханина. Першим наїхав Віліч (Юрій Вільйович Максимов, - ред.). Але він учинив правильно, бо був тренером.

Олександр описав усю історію.

"Ми прилетіли з гри, яку програли. А після матчу посиділи, бо попереду були два дні вихідних. Я перебрав, був нетверезий".

П'яним Алієва побачив Юрій Максимов – головний тренер.

"Ми поштовхалися. Зараз я його розумію як тренера, чому, що і як. Я мав акуратніше все зробити, щоб він і люди мене таким не бачили. Після цього випадку два роки з ним не спілкувалися.

Але одного разу побачились, я до нього сам підійшов, ми потиснули руки, поговорили, забули ту ситуацію і не згадуємо.

Я телефонував йому, коли він став тренером "Ворскли", потім коли "Шахтар" обіграв. Ми спілкуємось, маємо хороші стосунки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний український футболіст відмовляється від скорочення зарплати в Росії

Юрій Максимов узимку 2020 року очолив "Ворсклу" замість Віталія Косовського. До зупинки чемпіонату команда перебувала на 9 місці в турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Алієв розповів про бійку з Максимовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі