понеділок, 01 грудня 2008 14:22

Алієв помстився "Арсеналу", розтрощивши роздягальню клубу

Київському "Динамо" доведеться оплатити роботу теслі, який відремонтував двері гостьової роздягальні лондонського стадіону "Емірейтс", що постраждала від буйного хлопця Олександра Алієва. Про це інформує британський таблоїд News of the World.

Збиток красеню-стадіону у виді непередбаченої планом дверної діри значних розмірів наніс 23-річний півзахисник киян Олександр Алієв. Пред"явлена йому друга жовта картка, що перетворилася в червону на 89-ій хвилині зустрічі, викликала бурхливе невдоволення Алієва, що футболіст у серцях висловив потужним ударом ноги по дверям гостьової роздягальні. До цього Алієв зумів відігратися на судді поєдинку, якого назвав "козлом", а через кілька хвилин порція нецензурщини від Алієва дісталася і четвертому рефері поєдинку з "Арсеналом".

Як повідомляє видання, "Арсенал" проінформував УЄФА про результати нестриманості динамівця і відправив у київський клуб рахунок за послуги теслі. Крім того, Алієву загрожує серйозна дискваліфікація за спробу фізичного впливу на суддю матчу, а також образливі висловлювання на його адресу після двобою.

У матчі "Динамо" програло "канонірам" з рахунком 0:1, втративши шанси на вихід у наступну стадію Ліги чемпіонів.

champion

Зараз ви читаєте новину «Алієв помстився "Арсеналу", розтрощивши роздягальню клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі