вівторок, 08 лютого 2011 13:23

Алієв дозволив Януковичу критикувати збірну

Алієв дозволив Януковичу критикувати збірну

Півзахисник московського "Локомотива" і збірної України Олександр Алієв заявив, що журналісти не мають права критикувати гравців національної команди.

"Хто нас критикував останнім часом? Преса. Але журналісти ж не грають у футбол (посміхається). На мій погляд, критикувати футболістів збірної мають право лише три людини - головний тренер, президент федерації і Президент країни, - цитує Алієва "СЭ в Украине" - Повірте, ми не звертаємо уваги на те, що пишуть у газетах. Якщо Калитвинцев каже, що в якомусь матчі ми зіграли погано, як наприклад, з Бразилією, то ми робимо з цього потрібні висновки".

Також хавбек української збірної зізнався, що хотів би й надалі бачити на посаді наставника національної команди Юрія Калитвинцева.

"Особисто мені хотілося б, щоб саме Юрій Калитвинцев залишився біля керма збірної. Втім, не футболістам вирішувати, хто буде готувати команду до Євро-2012, для цього є федерація футболу, якій, напевно, видніше. Вважаю, гравці рівня національної збірної для досягнення потрібних результатів повинні вміти працювати з будь-яким фахівцем, будь-то Калитвинцев або Блохін, - сказав Алієв. - А те, що наш тренер дотепер не позбувся приставки "в.о." нас, повірте, абсолютно не хвилює. На даний момент Юрій Миколайович - наш головний тренер, і ми не звертаємо уваги на будь-які літерні приставки. Футболісти національної команди все ж таки захищають честь країни, і думаю, що такі дрібниці не повинні заважати".

Нагадаємо, національна збірна України візьме участь у міжнародному турнірі на Кіпрі, матчі якого пройдуть 8-9 лютого. Сьогодні наша команда зіграє зі збірною Румунії. Початок о 20:30, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Алієв дозволив Януковичу критикувати збірну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі