понеділок, 17 вересня 2007 14:50

Аліна Кабаєва невдало стартувала на чемпіонаті світу

В неділю в грецьких Патрах стартував чемпіонат світу з художньої гімнастики. Несподіванкою першого дня можна назвати виступ олімпійської чемпіонки Аліни Кабаєвої - за вправу з обручем вона отримала 16,675 балу і займає лише сьоме місце.

Чемпіонат почався з кваліфікації в багатоборстві і окремих видах. Відмінно виконавши вправу з обручем, лідерство захопила росіянка Ольга Капранова, що набрала 18,350 балу. На другому місці також росіянка Віра Сесіна (18,075), на третьому - Інна Жукова з Білорусії (17,900). Серед команд лідирують росіянки (53,100), випереджаючи гімнасток Білорусії (49,650) і Азербайджану (48,000). Про це повідомляє Агентство спортивної інформації "Весь спорт".

Тільки четвертою поки йде команда України, яка вважається головним конкурентом росіянок в боротьбі за перемогу. Українки сьогодні працювали з скакалкою, а росіянки - з обручем. В понеділок кваліфікація у вправах з обручем і скакалкою продовжиться в ранковій і денній сесіях. У вечірній програмі будуть розіграні перші нагороди в цих окремих видах.


Зараз ви читаєте новину «Аліна Кабаєва невдало стартувала на чемпіонаті світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі