середа, 06 квітня 2011 09:47

"Якщо не покажемо своєї найкращої гри, "Шахтар" проїде по нас катком" - Гвардіола

"Якщо не покажемо своєї найкращої гри, "Шахтар" проїде по нас катком" - Гвардіола

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола перед першим матчем 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів з донецьким "Шахтарем" поспілкувався з пресою.

"Дуель з "Шахтарем" обіцяє бути дуже непростою. У їх складі сила-силенна майстровитих бразильців. Це дуже сильна команда, яка помітно додала у останнім часом, з кожним роком стаючи все краще і краще, - нахвалиться "гірників" наставник "Барселони". - Люди недооцінюють "Шахтар", і мені дуже не подобається, що я чую і бачу".

"Нічиєї провини в цьому немає, - продовжив Пеп - просто ми повинні пам'ятати, що це чвертьфінал Ліги Чемпіонів. Однак я повинен зізнатися, що напередодні гри мене багато чого турбує. Люди вже бачать нас у півфіналі, вони сміються над Дмитром Чигринським, вважають, що ми легко розіб'ємо "Шахтар" в пух і прах".

"Повірте, я не просто так називаю "Шахтар" чудовою командою - вони грають дуже агресивно, працюють у поті чола, показують видовищний футбол, у них прекрасний тренер. Це дійсно відмінна команда, саме тому "Шахтар" вийшов в 1/4 фіналу, а на груповому етапі випередив "Арсенал", - нагадав усім Гвардіола.

"У нашого суперника багато сильних сторін, і в нинішньому сезоні "Шахтар" здивував мене навіть більше звичайного. У них зберігся кістяк із семи-восьми футболістів, а інші позиції посилили бразильці, - зауважив головний тренер "блауграна". - Я попередив своїх підопічних: якщо ми не покажемо своєї найкращої гри, "Шахтар" проїде по нас катком".

"Проте я вірю у свою команду. Ми вийшли у фінал Кубка Іспанії, боремося за чемпіонський титул, увійшли до вісімки кращих клубів Європи. Кожен трофей треба заслужити, і завтра нам потрібно буде показати дуже гарний футбол", - завершив Гвардіола.

Нагадаємо, перший матч 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів між "Барселоною" і "Шахтарем" відбудеться на Камп Ноу в середу, 6 квітня. Початок матчу о 21:45. Трансляція на ТРК Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо не покажемо своєї найкращої гри, "Шахтар" проїде по нас катком" - Гвардіола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі