пʼятниця, 18 жовтня 2019 15:33

"Якби вдалося довше попрацювати з Лобановським, мене купив би "Реал" - колишній легіонер "Динамо"

"Якби вдалося довше попрацювати з Лобановським, мене купив би "Реал" - колишній легіонер "Динамо"
Горан Гавранчич був одним із лідерів "Динамо" початку двохтисячних. Фото: з відкритих джерел

Колишній захисник "Динамо" Горан Гавранчич пригадав спільну роботу з Валерієм Лобановським.

Про це пише "Фраза".

"Тренер Лобановський – велика людина! Я переходив у команду-мрію, яку боялися в Європі. З шикарною базою, всіма необхідними умовами. Це була нагорода, яку я отримав за старанну роботу в Сербії.

Свого часу мене хотіли купити клуби Німеччини, але я не хотів йти з "Динамо". Хоча, скажу чесно, звикнути до навантажень Лобановського було дуже важко. За кілька років згадуєш ці навантаження, коли виходиш на поле проти мадридського "Реала" у Лізі чемпіонів, де грає Роналдо, Фігу, Зідан, Рауль. І до 20 хвилини рахунок вже 2:0 на нашу користь. Тоді всі труднощі здаються насолодою.

Я досі вважаю, що якби Лобановський не пішов з життя так рано, у майбутньому мене, ймовірно, купив би "Реал". Я недовго з ним працював, але він багато чому навчив. Багато що могло б бути по-іншому. Думаю, що якби у мене був шанс попрацювати з ним трохи довше, я був би футболістом іншого рівня", – сказав Гавранчич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" залишилося без основного воротаря до кінця року

Горан Гавранчич грав за "Динамо" 7 років. За цей час зіграв 136 матчів і забив 27 м'ячів. Ставав 4 рази переможцем чемпіонату України та скільки ж разів володарем Кубка. Перейшов у "Динамо" у січні 2001-го. Виступав за київський клуб протягом 7 років.

Зараз ви читаєте новину «"Якби вдалося довше попрацювати з Лобановським, мене купив би "Реал" - колишній легіонер "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі