четвер, 07 грудня 2017 20:11

Як "Зоря" в Більбао здобула першу перемогу в Лізі Європи

Як "Зоря" в Більбао здобула першу перемогу в Лізі Європи
Юрій Вернидуб і "Зоря" в Більбао здобули історичну перемогу. Фото: sportarena.com

Сьогодні "Зоря" у Львові прийматиме іспанський "Атлетік" в рамках останнього туру групового раунду Ліги Європи. Для історичного виходу в плей-оф луганчанам необхідна лише перемога. Початок зустрічі о 22:05, текстовий онлайн проведе наш сайт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо два мужика цілуються, то мені це неприємно. Я про це говорив і буду говорити" - скандальне інтерв'ю генерального директора "Зорі"

Наприкінці вересня в 2-му турі команди вже зустрічалися в Більбао. "Зоря" тоді здобула сенсаційну перемогу з рахунком 1:0. Одним з героїв зустрічі став голкіпер гостей Андрій Лунін. А автором єдиного м'яча – Ігор Харатін, який на 26-й хвилині після навісу з кутового виграв другий поверх і головою відправив м'яч у дальній кут.

Ця перемога стала першою в історії "Зорі" у груповому раунді Ліги Європи.

"Атлетік" Іспанія - "Зоря" Україна 0:1

Гол: 0:1 - 26 Харатін.

"Атлетик" - Яго Еррерін, Ечейта (Ітурраспе, 56), Саборіт (Кордоба, 65), Боведа, Лапорт, Рауль Гарсія, Беньят (Акече, 78), Іньякі Вільямс, Сан Хосе, Муніаін, Адуріс.

"Зоря" - Лунін, Сваток, Сухоцький, Опанасенко, Харатін, Сілас (Гордієнко, 53), Гречишкін, Громов (Кочергін, 64), Караваєв, Андрієвський, Луньов (Чечер, 83).

Попередження: Опанасенко (58), Гордієнко (68), Андрієвський (81).

Путівку до плей-оф Ліги Європи достроково здобуло "Динамо", сьогодні після гри з "Партизаном" з'ясується, з якого місця команда Александра Хацкевича вийде у євровесну. А ще раніше "Шахтар" обіграв "Манчестер Сіті" і став учасником 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Як "Зоря" в Більбао здобула першу перемогу в Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі