пʼятниця, 04 грудня 2020 06:11

Як "Зоря" обіграла "Лестер"

Як "Зоря" обіграла "Лестер"
"Зоря" перемогла завдяки голу на останніх хвилинах. Фото Рейтер

На "Славутич Арені" у Запоріжжі відбувся матч 5-го туру групового етапу Ліги Європи між "Зорею" та "Лестером".

Перший тайм пройшов з невеликою перевагою "Зорі" і невеликою кількістю небезпечних моментів. У луганчан небезпечно пробивали з-за меж штрафного Владислав Кочергін і Андрій Циганікс, але голкіпер "Лестера" парирував обидва удари. Повідомляє Уніан.

Але найкращий момент у перші 45 хвилин був у гостей - Дженгіз Ундер опинився на ударній позиції перед воротарем, але не влучив у дальній кут.

"Зоря" могла відкривати рахунок у матчі на 51-й хвилині, але після удару головою від Владлена Юрченка гостей врятувала поперечина.

У "Лестера" були хороші моменти на 81-й і 84-й хвилинах, але гості не реалізували їх, а згодом "Зоря" вийшла вперед. Аллахьяр Сайядманеш, який тільки-но вийшов на заміну, на дальній штанзі замкнув передачу Артема Фаворова.

У компенсований час утримати перемогу "Зорі" допоміг Нікола Василь, який блискуче зреагував на дальній удар Ундера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Зоря" програла "Лестеру" в Англії

В паралельному матчі португальська "Брага" здолала на виїзді грецький АЕК і достроково забезпечила вихід в раунд плей-оф. Остання гра "Зорі" з португальцями перетворюється на формальність.

Зараз ви читаєте новину «Як "Зоря" обіграла "Лестер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі