понеділок, 23 вересня 2019 08:46

Як зіграли суперники українських клубів в єврокубках

Як зіграли суперники українських клубів в єврокубках
Роман Яремчук спас двома голами "Гент" від поразки

Суперники українських клубів у єврокубках провели свої матчі у національних чемпіонатах.

Наступний суперник "Шахтаря" в Лізі чемпіонів "Аталанта" зіграла вдома 2:2 в нічию з "Фіорентиною". Команда Руслана Малиновського поступалася 0:2 по ходу гри, але змогла зрівняти рахунок. Сам Малиновський провів на полі всі 90 хвилин гри. Результативними діями не відмітився.

"Манчестер Сіті" після візиту до Харкова знищив "Уотфорд" 8:0. Олександр Зінченко залишився поза заявкою на гру. "Динамо" Загреб програв у гостях одному з аутсайдерів чемпіонату "Вариждину"0:1.

В чемпіонаті Швейцарії суперник "Динамо" "Лугано" зіграло в нічию з "Люцерном" 1:1. "Копенгаген" не зміг вдома переграти "Мідтьюлланн" 0:0. А " Мальме" легко на виїзді переміг "Ельфсборг" 3:0.

Два голи Романа Яремчука не дозволили "Генту" перемогти " Зюлте - Варген" в чемпіонаті Бельгії. Інший суперник "Олександрії" французький " Сент – Етьєн" поступився розгромно "Анже" 4:1. "Вольфсбург" проведе свій матчі проти "Хоффенхайму" сьогодні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко забив "Манчестер Юнайтед"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко забив "Манчестер Юнайтед"

Зараз ви читаєте новину «Як зіграли суперники українських клубів в єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі