пʼятниця, 07 березня 2008 08:08

Як Світлана Хоркіна спокушала відомого фігуриста (ФОТО)

На церемонії вручення премії WorldFashion Awards, що пройшла в одному з найвідоміших нічних клубів столиці, депутат Держдуми Світлана Хоркіна здивувала світську тусовку, влаштувавши відверту сцену з відомим фігуристом.

Особлива увага дісталася фігуристові Євгенію Плющенко. В розпал вечірки знаменита гімнастка, підкравшись ззаду, обійняла фігуриста за плечі і поцілувала його.

З"явившись на церемонії вже в явно піднесеному настрої, Світлана насамперед кинулася до соліста групи "Іванушки International" Андрія Грігор"єва-Аполонова і почала поздоровляти співака з вагітністю його дружини Маші.

Під пісні Діми Білана Свєта відпочивала. Кинувшись на шию своєї подруги Жанни Фріске, яка цього вечора була зовсім не в дусі, Хоркіна почала танцювати перед нею. Після цього гімнастка буквально підлетіла до Євгенія Плющенко і, обійнявши його, почала цілувати в губи. Фігурист настільки сторопів, що навіть не намагався чинити опір і, лише звільнившись з обіймів Світлани, приголомшено на неї подивився, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Як Світлана Хоркіна спокушала відомого фігуриста (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі