вівторок, 22 квітня 2008 18:05

Як Шумахер-III дебютував на чемпіонаті з картингу (ФОТО)


Син семиразового чемпіона світу "Формули-1" Міхаеля Шумахера - Мік Шумахер, 9 років, в минулі вихідні дебютував на чемпіонаті з картингу Open RACC в іспанській Каталонії, Іспанія. Гонщик брав участь у змаганнях під дівочим прізвищем матері Бетш, щоб уникнути зайвого ажіотажу і тиску преси.

Мік фінішував на 10 і 8 місцях у двох гонках етапу. Але у нього ще буде можливість поліпшити свої результати - найближчим часом Шумахер-III, як його вже назвала німецька преса, планує взяти участь ще у трьох етапах цього чемпіонату.

Сам Міхаель до Іспанії не приїхав, відправивши замість себе свого батька Рольфа, який вже стояв у витоків кар"єри його самого і Ральфа.

Можна відмітити, що є певні паралелі у початку знайомства з автомобілями семиразового чемпіона і його сина. Міхаель уперше сів за кермо карту коли йому було чотири, першу клубну гонку він зміг провести лише у вісім, а в 15 років став чемпіоном Німеччини з картингу.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Як Шумахер-III дебютував на чемпіонаті з картингу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі