середа, 28 листопада 2007 12:39

Як "Рома" розірвала "динамівців" (ФОТО)
22

Уболівальники київського "Динамо", напевно, вже й забули, коли команда перемагала в матчі групового турніру Ліги чемпіонів. Нагадаємо - це сталось три роки тому, в листопаді 2004 року, в знамені для країни часи "помаранчевої революції". Як і в цей день, суперником "Динамо" була "Рома", в ворота якої було забито два голи, причому символічно, що зроблено це було саме помаранчевим м"ячем.

Часу з того поєдинку сплило чимало і зараз про повторення того результату можна тільки мріяти. Не дивно, що трибуни НСК "Олімпійський", на якому проводився останній поєдинок перед реконструкцією, виявились напівпорожніми. Думаю, що після закінчення гри, ті хто залишився вдома і дивився гру по телебаченню, ні про що не пожалкував.

Не встигли всі вболівальники зайняти місця на холодних трибунах, а "Рома" вже повела в рахунку. Скориставшись помилкою Рибки, який замінив травмованого Шовковського, Пануччі після флангової передачі відправив м"яч у сітку.

Пропущений гол негативно подіяв на футболістів "Динамо", гра у яких відверто не виходила. Не знайшлось у складі команди і футболіста, який повів би партнерів за собою. А ось римляни, взявши гросмейстерську паузу, на 32-й і 36-й хвилинах нанесли два болючі удари. Скориставшись помилками центральних захисників "Динамо", Жюлі, а потім Вучініч довели рахунок до непристойного.

У другій половині гри господарям вдалось скоротити різницю в рахунку - Бангура отримав м"яч біля меж карного майданчика, пройшов вперед і пробив повз Доні.

Але останнє слово все ж залишилось за футболістами "Роми". Тонетто віддав зрячу передачу на вільного Вучініча і той поклав "шкіряну кулю" точно в кут воріт "Динамо", оформивши дубль і встановивши остаточний результат - 4:1 на користь італійського клубу. Можна сказати, що "Рома" відверто розірвала "Динамо", як би це не було сумно для прихильників київського клубу.

На післяматчевій прес-конференції виконуючий обов"язки головного тренера "Динамо" Олег Лужний поскаржився на дитячі помилки в обороні, відсутність через травми великої кількості гравців і констатував, що, на даний момент, "Динамо" не дотягує до рівня Ліги чемпіонів. Наставник "Роми"Лучанно Спалетті відмітив, що сьогодні його команда перемогла за рахунок старанності, зібраності і підходу до гри з правильним настроєм. 

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Як "Рома" розірвала "динамівців" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі