середа, 10 вересня 2008 09:01

Як проведе час в Алмати українська збірна

Місцем своєї дислокації в Алмати наша національна команда вибрала п"ятизірковий готель HyattRegencyAlmaty.

Тут українці проведуть всього одну ніч. Це один з кращих готелів Алмати, який до того ж знаходиться поблизу стадіону (менше 1 км.). Крім того, в цьому районі компактно розташовані центральний басейн, баскетбольна арена, парк атракціонів, школа верхової їзди, цирк і льодова арена. Через різницю в часі (3 години вперед), збірна прилетить до Казахстану вже в день матчу близько опівночі.

Розслабитися можна і в готелі, що суміщає сучасні віяння з азіатськими мотивами. У холі все прикрашено зеленню і навіть є міні-фонтан. А ось в номерах наших футболістів будуть відключений міні-бар і платні телеканали. Всіх гравців поселять в стандартні одномісні номери вартістю 59 тисяч тенге (близько 500 доларів), але для нашої збірної готель робить знижку. А ось тренери і керівники української Федерації житимуть в номерах-люкс і напівлюксі. Їм забороняти випити або подивитися нічний телеканал ніхто не буде.

Незважаючи на досить зручне розташування готелю, дістатися до Центрального стадіону, де сьогодні й відбудеться матч, не так вже й просто через пробки. І це при тому, що багато доріг односторонні, що вже зменшує вірогідність заторів.

Центральний стадіон своїм зовнішнім виглядом неначе повертає за часів СРСР. Біля входу на арену красуються дві статуї - з одного боку два футболісти. З іншої - дві легкоатлетки. Усередині стадіон, що вміщає 25 тисяч глядачів, вже радує око пластиковими сидіннями і сучасним устаткуванням. Все ж таки гроші в Казахстані є, та й сам комплекс не бідує.

Зараз ви читаєте новину «Як проведе час в Алмати українська збірна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі