понеділок, 13 вересня 2021 18:13

Як Петраков повинен урятувати Павелка

Як Петраков повинен урятувати Павелка
Олександр Петраков та Андрій Павелко. Фото: УАФ

64-річний Олександр Петраков став виконувачем обов'язків головного тренера збірної України. На цій посаді він замінив Андрія Шевченка, який не продовжив контракт з Українською асоціацією футболу.

У стартових матчах Петраков не зміг перевершити попередника - втратив очки в грі проти Казахстану, але зміг відібрати очки у Франції. Збірна України продовжує боротися за друге місце в групі та путівку на Кубок світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петраков спровокував конфлікт з лідерами збірної: чому Україна ризикує не поїхати на Кубок світу

"Крім спортивного результату, тренер має ще одну місію – врятувати нинішнього шефа, керівника Української асоціації футболу Андрія Павелка. На нього відверто наїхав кум Андрій Шевченко. Заявив, що йому відмовили в продовженні контракту після успішного Євро. Вболівальники переважно прийняли бік колишнього наставника.

Якщо Петраков принаймні повторить шлях Фоменка, то глава УАФ знову буде на коні. П'ять років тому він привів до команди Шевченка. Не зняв його після невдачі у відборі на Кубок світу-2018. А після впевненого виходу на Євро розповідав про свою далекоглядність. Якщо Петраков спроможеться, Павелко й цього разу не шкодуватиме компліментів на свою адресу. Про те, що до збірної мав прийти Ребров, — промовчить", - написав журналіст Роман Шахрай.

Подробиці читайте у "Країні" №36 (589) від 16 вересня 2021 року. Друковану версію можете придбати у точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс — 37278). Ваші враження про журнал надсилайте на адресу: [email protected] або пишіть на сторінці журналу в соціальних мережах.

Зараз ви читаєте новину «Як Петраков повинен урятувати Павелка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі