четвер, 22 жовтня 2020 06:11

Як ослаблений коронавірусом "Шахтар" обігрував "Реал"

Як ослаблений коронавірусом "Шахтар" обігрував "Реал"
Манор Соломон був одним із кращих на полі. Фото Рейтер

"Шахтар" провів героїчний матч і зумів з усіма своїми проблемами взяти три очки в Мадриді в Лізі чемпіонів проти "Реала" - 3:2! Повідомляє "Трибуна".

Стартові склади від команд навряд чи когось здивували - у Каштру не було особливого вибору, а у Зідана попереду матч проти "Барселони" на вихідних:

Перший тайм від "Шахтаря" - справжня казка наяву. Спочатку Марлос отримав найчистіший вихід один на один після класної передачі Майкона, але не зумів обіграти Куртуа:

Але далі більше - Корнієнко протягнув м'яч через півполя і зумів проштовхнути його на вільного Тете. Бразилець ідеально поклав м'яч у дальній нижній кут - 0:1.

Буквально через кілька хвилин прохід Тете закінчився подачею в штрафну. Варан в боротьбі з Дентіньо послав м'яч у власні ворота - 0:2.

Чудеса продовжилися далі й Соломон перед свистком на перерву втретє засмутив Куртуа (і приголомшив Зідана) - 0:3.

На другий тайм вийшов зовсім інший "Реал", який почав відігравати перевага гірників. Модріч бахнув здалеку, Трубін тільки провів м'яч очима - 1:3.

І тут же пішов другий: Марлос завовтузився з м'ячем на своїй половині поля і дозволив обікрасти себе Вінісіусу. Той змістився і забив легкий гол - 2:3.

На останній доданій хвилині "Реал" забив третій м'яч, але арбітр відмінив взяття воріт через офсайд у Вінісіуса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" незмінно отримує від "Реала" чотири м'ячі

Наступну гру в Лізі чемпіонів "Шахтар" зіграє у вівторок, 27 жовтня в Києві проти "Інтера".

Зараз ви читаєте новину «Як ослаблений коронавірусом "Шахтар" обігрував "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі