четвер, 21 січня 2021 17:10

Як "Динамо" перемогло "Шахтар" на зборах

Як "Динамо" перемогло "Шахтар" на зборах
Клейтон забив перший гол "Динамо" у 2021-му році. Фото: ФК "Динамо"

У своєму 2-му спарингу в ОАЕ київське "Динамо" перемогло чемпіона Білорусі солігорський "Шахтар". Що потрібно знати про матч?

Мірча Луческу використав ротацію. 75 хв. відіграв тільки Олександр Андрієвський. 10 гравців Луческу змінив після 1-го тайму. Румунський наставник пробував різні поєднання гравців.

"Динамо" переважало суперника протягом всього матчу. Протягом матчу команда Мірчі Луческу володіла територіальною та ігровою перевагою. Динамівці грали 1-м номером та форсували події на полі. Підопічні українського тренера Романа Григорчука думали виключно про оборону. За матч нічого не створили біля воріт суперника.

Підопічним Луческу не вистачало останнього пасу. Попри територіальну та ігрову перевагу "Динамо" не створило багато моментів біля воріт суперника. "Шахтар" вміло захищався та не давав простору киянам. Команді Луческу не вистачало останнього пасу.

Попри територіальну та ігрову перевагу "Динамо" не створило багато моментів біля воріт суперника

"Динамо" пощастило із забитими м'ячами. Спочатку захисники та воротар не розібралися. Після чого Клейтону залишалося з декількох метрів влучити у порожні ворота. Потім на допомогу "Динамо" прийшов рикошет.

Олександр Сирота отримав пошкодження. Захисник "Динамо" був замінений наприкінці 1-го тайму, коли отримав пошкодження. Луческу вирішив не ризикувати футболістом, та одразу його замінив на Артема Шабанова.

Клейтон забив 1-й гол за "Динамо". Бразилець провів сильний матч. Спочатку відкрив рахунок у матчі, а потім почав атаку, яка завершилася 2-м голом.

Владислав Ванат дебютував за "Динамо". 18-річний нападник молодіжної команди вперше зіграв за першу команду. Ванат отримав 5 хв. ігрового часу у 2-му таймі. За цей час Владислав навіть міг забити гол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" програло перший матч 2021-го

22 січня "Динамо" у своєму 3-му матчі в ОАЕ зіграє проти місцевої команди "Анджман". Почато гри – о 16:15.

Зараз ви читаєте новину «Як "Динамо" перемогло "Шахтар" на зборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі