четвер, 04 жовтня 2007 16:36

Айверсон "кинув" дітей і буде оштрафований на 44 тисячі доларів

До суду міста Омаха штату Небраска поступила заява від промоутерської компанії HYB Entertainment з проханням стягнути із захисника клубу НБА "Денвер" Аллена Айверсона 44 тисячі доларів, інформує www.sport.oboz.ua.

Причиною для позову до відомого баскетболіста послужило його нез"явлення на початку серпня на зустріч з своїми уболівальниками. В результаті цього, як мовиться в позовній заяві, "маленькі любителі баскетболу - діти - провели вечір в марних очікуваннях свого кумира".

Адвокат позивача повідомив, що Айверсон відмовився від зустрічі "за сімейними обставинами". Що це були за обставини представник Айверсона Гері Мур, природно, не роз"яснив.

Чому HYB Entertainment вимагає з Айверсона саме $44 тисячі? Природно, не із-за турботи про дітей. Все набагато прозаїчніше. Після того, як була досягнута домовленість про участь гравця "Денвер Наггетс" в зустрічі з уболівальниками, промоутер Керміт Брашир заплатив Муру $10 тисяч за сам факт появи Айверсона на святі. Окрім цього, особистий літак, який був посланий за Айверсоном у Віржінію і повернувся звідти порожнім, обійшовся Браширу в $12,5 тисяч.

Крім цього, HYB Entertainmen була вимушена повернути уболівальникам $3 тисячі, які вони заплатили за квитки. Частина, що залишилася, в $44 тисячі складає розмір морального збитку Брашира.
Зараз ви читаєте новину «Айверсон "кинув" дітей і буде оштрафований на 44 тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі