четвер, 18 червня 2009 12:54

Айвазяну замість квартири дали почесного громадянина

Айвазяну замість квартири дали почесного громадянина

Міський голова Сімферополя Геннадій Бабенко вручив олімпійському чемпіонові з стрільби Артуру Айвазяну знак і посвідчення почесного громадянина Сімферополя. Проте обіцяний ордер на квартиру Айвазян так і не отримав.

У прес-службі міської ради пояснили, що рішення про привласнення звання влади ухвалили восени минулого року.

Кримська влада не виділили Айвазяну ні обіцяної квартири, ні грошей

Раніше голова Республіканського комітету Автономної Республіки Крим з фізичній культури і спорту Петро Кащавцев заявляв, що олімпійський чемпіон Артур Айвазян до кінця весни повинен отримати ордер на 3-кімнатну квартиру у Сімферополі.

До цього Айвазяну не давали квартиру у зв"язку з тим, що йому вже був виданий ордер на 2-кімнатну квартиру як офіцерові Державної прикордонної служби України. Але йому все ж таки вирішили видати 3-кімнатну квартиру з метою поліпшення житлових умов, оскільки він недавно одружився.

Айвазян нарікав, що кримська влада не виділили йому ні обіцяної квартири, ні грошей за перемогу на Олімпійських іграх 2008 року в Пекіні.

За словами спортсмена, у виконавчому комітеті міської ради Сімферополя, подивившись ордер на квартиру, виданий як офіцерові Державної прикордонної служби України 8 років тому, сказали, що він не може володіти іншою.

При цьому Айвазян відзначив, що квартира, в якій він живе разом з мамаю і дружиною, належить не йому, а державі.

За матеріалами Турнір, E-Crimea

Зараз ви читаєте новину «Айвазяну замість квартири дали почесного громадянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі