понеділок, 15 грудня 2008 16:29

Ахметову не потрібен румунський "Рапід", у нього є "Шахтар"

Гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін спростував повідомлення румунських ЗМІ про те, що президент гірників Ринат Ахметов побував в Бухаресті з метою за 20 млн євро купити контрольний пакет акцій тамтешнього "Рапіда".

"Це - нісенітниця, - сказав Сегодня|спорт Сергій Палкін. - Наш президент в будь-які часи міг купити будь-які акції будь-якого клубу, але ніколи на це не піде. Для нього "Шахтар" - це все, і він ніколи ні на що не розміняється. Ні за яких умов. Знімайте ці питання з порядку денного. Тим більше Румунія... Ну яка там може бути вигода для бізнесу? А пригадаєте "Портсмут"! Запевняю вас, не було ніяких пропозицій. А навіть якщо б і були, вони б не розглядалися".

Разом з тим Палкін назвав чутками повідомлення про можливий перехід з клубу Хюбшмана (його агент говорить про пропозиції з Іспанії і Росії), Чигринського (називаються "Ліверпулем" і "Ньюкасл"), Брандау ("Корінтіанс") і Вілліана ("Севілья"). "Офіційних пропозицій по ним немає", - сказав Палкін.

Зараз ви читаєте новину «Ахметову не потрібен румунський "Рапід", у нього є "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі