середа, 22 жовтня 2008 20:24

Ахметов за перемогу над "Спортингом" заплатить кожному футболісту по 80 тисяч євро

У "Шахтаря" в Лізі чемпіонів наступив момент істини. Якби "гірники" виграли вдома в "Барселони", в матчі з "Спортингом" міг бути варіант для маневру...

Окрім божевільної підтримки рідних трибун, особливу мотивацію на матч з "Спортингом" знайшов і президент "Шахтаря" Ринат Ахметов. Як запевняє португальська газета Ojogo, "український мультімільярдер, який займає 144 місце в списку найбагатших людей журналу Forbes, пообіцяв кожному гравцю за перемогу над "Спортингом" премію у розмірі 60 тисяч євро (80 тисяч доларів)".

Саме цей момент, як побоюються португальські журналісти, може вдосконалити гру "Шахтаря" і принести українцям необхідні три очки.

Майже так було і в матчі з "Барселоною", коли Ахметов за скальп каталонців кожному обіцяв по 100 тисяч доларів. Клубна бухгалтерія вже готувалася відлічити по пачці грошей, але за три хвилини до кінця матчу все зіпсував Ліонель Мессі.

Зараз Брандао, якому Мірча Луческу доручив забити гол португальцям, пообіцяв не упустити шанс взяти три очки і заробити хорошу суму. "Головне, щоб моменти були. А хто заб"є, я або хтось інший - не важливо", - заявив бразилець.

sport.oboz

Зараз ви читаєте новину «Ахметов за перемогу над "Спортингом" заплатить кожному футболісту по 80 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі