понеділок, 09 січня 2012 11:32

Ахметов тренуватиме "Шахтар" замість Луческу

Ахметов тренуватиме "Шахтар" замість Луческу

Президент ФК "Шахтар" Рінат Ахметов готовий тренувати команду, поки головний тренер Мірча Луческу проходить реабілітацію після операції. Про це він сказав румунським журналістам, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу ФК "Шахтар".

"Мірча залишається головним тренером клубу, у нього є хороші помічники, які знають, що робити і як правильно підготувати команду. Думаю, піде хороша реакція гравців, вони захочуть допомогти Містеру ... А поки Містер буде тут видужувати, я буду головним тренером", - сказав Ахметов.

При цьому він підкреслив: "Я буду тренувати, я коуч! (Посміхається) У Містера хороші помічники: це і Олександр Спиридон, і Карло Ніколіні, і Массімо Уголіні. Я думаю, що всі покажуть свої кращі якості".

Ахметов припустив, що на відновлення Луческу може піти "чотири з гаком тижні".

Як повідомлялося, 6 січня Луческу потрапив в автомобільну аварію в Бухаресті, в результаті якої у нього була пошкоджена грудна клітина і зламані кілька ребер.

8 січня йому зробили операцію - була вичищена плевральна порожнина. Лікарі стверджують, що технічно операція пройшла успішно. Перед операцією Луческу відвідав Ахметов.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов тренуватиме "Шахтар" замість Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі