середа, 26 листопада 2008 17:50

Ахметов похвастався перед швейцарцями "Донбас-Ареною" (ФОТО)
10

Сьогодні стадіон "Донбас Арена" прийняв чергову делегацію зарубіжних гостей. Цього разу це були прес-офіцер УЄФА Мамука Кварацхелія, представник УЄФА Андрій Медінцев і численні швейцарські журналісти, які прибулі до Донецька разом з "Базелем".



Екскурсія на стадіон стала апогеєм знайомства зарубіжних гостей з Донецьком. Про "Донбас Арену" швейцарці вже наслухалися, але прогулятися по ній їм довелося вперше.


Гідами виступили директор з експлуатації стадіону Олександр Атаманенко і технічний директор Вадим Гунько. Гості одягалися в каски і відправилися спочатку в чашу арени, а потім безпосередньо на трибуни стадіону.


Вгамувавши інформаційний голод, швейцарці влаштували фотосесію на фоні "Донбас Арени". Судячи з усього, враження стадіон справив сильне - в усякому разі, покидаючи будівельний майданчик, вони ще довго бурхливо виражали емоції!


Своєрідний підсумок екскурсії підвів Мамука Кварацхелія: він упевнений, що "Донбас Арена" цілком може приймати фінали найпрестижніших футбольних турнірів!


Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Ахметов похвастався перед швейцарцями "Донбас-Ареною" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі