субота, 06 жовтня 2007 14:50

Ягудін зніметься у серіалі

Олімпійський чемпіон, чотириразовий чемпіон світу, триразовий чемпіон Європи з Олексій Ягудін, 27 років,
готується до зйомок в новому проекті "Першого каналу" – телесеріалі про фігурне катання, повідомляє "Весь Спорт".

- Дуже скоро на "Першому каналі" почнуться зйомки телесеріалу про фігурне катання. На перший сезон заплановано близько п"ятдесяти серій, - розповів Олексій Ягудін. - Зйомки проходитимуть за підтримки компанії Іллі Авербуха "Льодова симфонія" за участю зірок вітчизняного фігурного катання – Романа Костомарова, Олексія Тихонова, Марії Петрової, Тетяни Тотьмяніной. Також гратимуть чудові актори - Катерина Гусєва і Анна Большова. Можна сказати, що на цьому проекті ми помінялися ролями з нашими колишніми колегами по "Зірках на льоду". Тепер вони професіонали, а ми – слухняні учні, що осягають нову для себе науку. Я дуже серйозно ставлюся до свого завдання, займаюся з репетиторами, готуюся. Хочу зіграти гідно!

Олексій Ягудін також повідомив, що в кінці жовтня відбудеться презентація його книги.

- В Північній Америці вона вийшла ще у 2001 році, в Японії – у 2002. Зараз, нарешті, і російські видавці зацікавилися моїм творінням. Провели велику роботу по перекладу, редагуванню, я дописав деякі розділи, адже за минулі чотири роки в моєму житті багато що змінилося, багато чого відбулося. Книга - про мене, про мій шлях у спорті і про мій життєвий шлях. В кінці жовтня відбудеться презентація книги, але до того часу треба ще визначитися з назвою, поки у нас не дуже виходить.

Зараз ви читаєте новину «Ягудін зніметься у серіалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі