понеділок, 16 червня 2008 16:43

Ягудін візьме участь у "Зоряній регаті"

Ягудін візьме участь у "Зоряній регаті"

З 19 по 22 червня у Москві на Москва-річці пройде IV Московський фестиваль яхт. Це єдине бот-шоу, яке влаштовується на воді в центрі міста. У фестивалі беруть участь не лише професіонали індустрії, але і просто прихильника яхтинга і приватні власники яхт.

Програма Московського фестивалю включає не лише виставку і прогулянки на яхтах. Акваторія дозволяє проводити спортивні змагання національного і міжнародного рівня. Зокрема, цього року пройдуть парусні регати, змагання з аквабайку і водно-моторні гонки. Крім того, будуть організовані тест-драйви яхт і автомобілів. У день закриття МФЯ пройде спеціальний захід для дітей. І, звичайно ж, подібного роду подія не обходиться без закритих вечірок, на які можна буде потрапити за спеціальними запрошеннями.

В рамках фестивалю відбудеться "Зоряна регата". У ній візьмуть участь шість зоряних команд, складених з представників шоу-бізнесу, кіно, телебачення і спорту. Серед учасників: Ольга Шелест і Олександр Носик, Вікторія Лопирєва і Костянтин Крюков, Юлія Ковальчук і Сергій Горобченко, Мітя Фомін і Ірена Понарошку, Ріта Мітрофанова і Олексій Ягудін, Настя Цветаєва і Євгеній Пронін. Фінал "Зоряної регати" і церемонія нагородження відбудуться 21 червня.

Серед цікавих гонок - "Кремлівська миля", яка проходитиме в рамках Відкритого кубка Москви з водного стріт-рейсингу. Особливість гонки полягає у тому, що участь у ній можуть взяти усі бажаючі. Головне, щоб у нього був власний катер.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Ягудін візьме участь у "Зоряній регаті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі