вівторок, 15 травня 2007 09:45

Ягудін повертається до любительського спорту

 

Олімпійський чемпіон 2002 року у Солт-Лейк-Сіті, багатократний чемпіон світу і Європи, російський фігурист Олексій Ягудін, 27 років, вирішив повернутися в любительський спорт. Про це повідомив президент Федерації фігурного катання Росії (ФФКР) Валентин Пісеєв.

За словами Пісеєва, до свого повернення в графік змагань серед любителів знаменитий фігурист має намір зробити операцію на травмованому стегні, інформує www.lenta.ru.

- Ми це бажання всіляко вітаємо. Ягудін був унікальним спортсменом, в його програмах були присутні елементи, яких до цих пір немає у інших спортсменів, – в усякому разі, якщо брати учасників останнього чемпіонату світу, - сказав Пісеєв.

Президент ФФКР відзначив, що спортсмен втратив статус любителя, оскільки встиг виступити на двох чемпіонатах світу серед професіоналів, тому це питання ще треба буде вирішити. Крім того, Ягудіну необхідно різноманітити свій технічний арсенал складними стрибками і каскадами.

Останніми змаганнями, у яких брав участь російський фігурист, був командний турнір у Японії. На ньому Ягудін зайняв п"яте місце серед шести учасників.

Зараз ви читаєте новину «Ягудін повертається до любительського спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі