понеділок, 08 березня 2021 15:20

Агент Реброва вважає, що тренеру не завадить робота в Росії

Агент Реброва вважає, що тренеру не завадить робота в Росії
Сергій Ребров вивів "Ференцварош" у Лігу чемпіонів уперше за 25 років. Фото: Reuters

Футбольний агент Шандор Варга, який представляє інтереси українського тренера Сергія Реброва прокоментував інформацію про те, що український наставник потрапив в сферу інтересів московського ЦСКА в кінці минулого року.

"Армійцям", нібито, повідомили, що робота в Росії зламає Реброву кар'єру на батьківщині. Повідомляє fanday.net

"Ця інформація - повна нісенітниця. Я 25 років є його агентом і працюю над усіма його контрактами. Так що це хтось перебрав дозу, напевно. Він зараз втретє поспіль буде чемпіоном Угорщини, у "Ференцвароша" таке було востаннє майже 100 років тому.

Тому він щасливий, у нього є діючий контракт, і ніяких обговорень ні з яким іншим клубом у нас не було. Зі мною, в усякому разі, точно ніхто не зв'язувався. А інших посередників у нього немає і не було останні 25 років.

Хто взагалі міг сказати, що робота в ЦСКА завадить йому на батьківщині? Нехай назвуть цю людину. Таке могли сказати хіба що на зборах наркоманів", - заявив агент екс-наставника "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець вибив Реброва із Кубка Угорщини

Сергій Ребров очолював "Динамо" з 2014 по 2017 роки. При ньому команда востаннє ставала чемпіоном України. Восени його нинішній клуб поступився в Лізі чемпіонів "Динамо" і вилетів з групи. Кияни продовжують боротьбу в Лізі Європи.

Зараз ви читаєте новину «Агент Реброва вважає, що тренеру не завадить робота в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі