вівторок, 19 травня 2015 14:52

Агент Луческу проведе у Москві переговори

Агент Луческу проведе у Москві переговори
Луческу може очолити одну з московських команд

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу з літа 2015 року може очолити одну з московських команд.

Як повідомляє MatchDay з посиланням на агента румунського фахівця Аркадія Запорожану, тренер знаходиться у столиці Росії, де обговорить своє працевлаштування в одному з місцевих клубів.

Послуги керманича донецького колективу цікавлять не тільки представників російської прем'єр-ліги, а й - турецької Суперліги.

Бачити Луческу на чолі своєї команди хочуть у таборі "Спартака". Представники наставника "Шахтаря" також зверталися до московського "Локомотиву", але ті поки що не розглядають кандидатуру фахівця.

Раніше наставник донецької команди заявив, що може піти влітку 2015 через війну на сході України.

Румунський тренер розповів про плани залишитися в українському клубі ще на один сезон, незважаючи на закінчення контракту влітку 2015 року.

До того ЗМІ повідомляли про відхід Луческу в турецький "Фенербахче". Наставник донецької команди запевняв, що його не хвилює доля нового контракту з "Шахтарем", оскільки в будь-який час може початися повномасштабна війна.

Зараз ви читаєте новину «Агент Луческу проведе у Москві переговори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі