пʼятниця, 23 листопада 2007 15:36

Агент Блохіна: "Звідки у вас така інформація? Доведеться когось вбити"

У четвер у різних ЗМІ з"явилася інформація про те, що наставник збірної України Олег Блохін може очолити "Москву". Більш того, саме Олег Володимирович є одним із найбільш реальних претендентів на це місце, повідомляє championat.ru з посиланням "Спорт день за вдень".

У клубі цю інформацію ніяк не прокоментували, відзначивши лише, що "Москва" хоче визначитися з новим тренером найближчим часом. А от представник інтересів Блохіна відомий агент Шандор Варга відкрив завісу таємниці.

- А звідки у вас така інформація? З мого оточення? Доведеться когось убити. Що стосується Блохіна в "Москві", то щось конкретне зможу сказати тільки в п"ятницю або суботу, коли ми зустрінемося з президентом Федерації футболу України Григорієм Суркісом, адже в Олега Володимировича ще діє контракт головного тренера збірної цієї країни", - розповів Варга.

Зараз ви читаєте новину «Агент Блохіна: "Звідки у вас така інформація? Доведеться когось вбити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі