пʼятниця, 07 листопада 2008 13:57

Адвокат залишається в "Зеніті" ще на півтора роки

Пітерський "Зеніт" продовжив контракт з головним тренером команди Діком Адвокатом. Нова угода з голландським наставником розрахована до кінця 2009 року, повідомляє lenta.ru з посиланням на офіційний сайт клубу.

Адвокат очолив "Зеніт" в червні 2006 року і за два з половиною роки виграв з командою чемпіонат Росії, Суперкубок країни, Кубок УЄФА і Суперкубок Європи.

У 2006 році контракт з тренером був підписаний за схемою "півтора плюс один рік". В кінці 2007 року після перемоги в чемпіонаті Росії Адвокатові пропонували очолити збірну Австралії, але він залишився в "Зеніті". Восени 2008 року голландець сам говорив про те, що може покинути російський клуб.

У жовтні Адвокат заявив, що залишиться в "Зеніті" тільки в тому випадку, якщо керівництво утримає в команді всіх лідерів, а також підсилить склад новими гравцями. Пізніше головний тренер розповів, що керівництво погодилося на його умови, і у результаті підписав новий контракт з "Зенітом".

Зараз ви читаєте новину «Адвокат залишається в "Зеніті" ще на півтора роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі