вівторок, 23 жовтня 2007 09:56

Адвокат відмовився продовжувати контракт з "Зенітом"

Головний тренер санкт-петербургзького "Зеніту" Дік Адвокат 17 листопада буде присутній на товариському матчі збірної Австралії в Лондоні, де її суперником стане збірна Нігерії, інформує www.eurosport.ru.

Представник Федерації футболу Австралії підтвердив інформацію, що майбутній новий тренер національної команди приїде до Англії, але поки виступить в ролі спостерігача.

Місцеві футбольні чиновники зберігають атмосферу секретності, але, за даними австралійської преси, Адвокат не прийняв чергову пропозицію "Зеніту"  про продовження контракту і допрацює з клубом з Санкт-Петербурга лише до кінця групового турніру Кубка УЄФА.

До числа його можливих наступників входить спортивний директор " Зеніту"  і головний тренер "Спортакадемклуба"  Костянтин Сарсанія.

За три тури до закінчення чемпіонату Росії "Зеніт" продовжує боротьбу з московським "Спартаком" за чемпіонський титул. Обидва клуби набрали, наразі, по 52 очки.

В стартовому поєдинку групового раунду Кубка УЄФА "Зеніт" 25 жовтня прийме голландський АЗ.
Зараз ви читаєте новину «Адвокат відмовився продовжувати контракт з "Зенітом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі