вівторок, 13 травня 2008 15:14

Адвокат не знає де саме продовжить тренерську кар"єру

Головний тренер "Зеніта" Дік Адвокат розповів про своє рішення відмовитися від пропозиції очолити збірну Австралії, відзначивши при цьому, що поки не впевнений в продовженні своєї роботи в пітерському клубі.

- Австралійці були злі на мене. Я почав переговори з ними в березні-квітні минулого року і пообіцяв почати роботу на новій посаді в червні. Але я був би ідіотом, якщо відмовився від тих грошей, що мені запропонував "Зеніт". Недавно новий президент клубу запропонував мені продовжити контракт, але я відповів йому, що поки рано обговорювати це питання. Рік тому я був щасливий, що підписав контракт з австралійцями. Я міг би жити в Голландії, мати будинок в Англії, я навіть купив нову машину. Я міг жити разом з дружиною, адже всі кандидати в збірну Австралії все одно грають в Англії. Мені пропонували хорошу зарплатню, але мене насамперед спокушала перспектива налагодити свій побут. На щастя або до нещастя, але моя команда почала грати і вигравати,  завоювавши чемпіонський титул, що дуже здивуавло московські клуби. Після цього клуб почав переконувати мене залишитися. "Зеніт" почав переговори з іншими іноземними тренерами, але ті зажадали вищу зарплату, ніж я, - заявив голландський фахівець.

"Чемпионат.ру"
Зараз ви читаєте новину «Адвокат не знає де саме продовжить тренерську кар"єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі