четвер, 20 грудня 2007 11:42

Адріану відданий "Інтером" в оренду "Сан-Паулу"

Бразильський форвард міланського "Інтеру" Адріану продовжить свою кар"єру на батьківщині, де виступатиме за "Сан-Паулу".

"Імператор", як називають форварда в Італії (на честь римського імператора Адріана), виступатиме за діючих чемпіонів Бразилії  до 30 червня 2008 року на правах оренди.

У останніх сезонах 25-річний бразилець, який колись вважався одним з найгрізніших форвардів Серії А, рідко потрапляв до складу "нерадзуррі". До всього іншого, в італійській пресі з"явилася інформація про те, що Адріану має проблеми з алкоголем.

Місяць тому футболіст проходив курс реабілітації в учбовому центрі міста Сан-Паулу. Швидше за все, саме в цей час керівництво однойменного клубу і запропонувало "Імператорові" повернутися на батьківщину.

- Щасливий, що зумів змінити обстановку, - зізнався Адріану. - Постараюся якнайскоріше знайти минулу форму, яка дозволить мені повернутися в національну збірну.

Втративши місце в основному складі "Інтера", форвард перестав викликатися в національну команду Бразилії, лише один раз надівши футболку "пентакампеонов" після завершення чемпіонату світу в Німеччині.

Керівництво "Сан-Паулу", який упевнено виграв два останні чемпіонати Бразилії, розраховує, що Адріану допоможе клубу перемогти в Кубку Лібертадорес. Вирішальні ігри цього турніру пройдуть в першій половині 2008 року, інформує "Євроспорт".
Зараз ви читаєте новину «Адріану відданий "Інтером" в оренду "Сан-Паулу" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі