четвер, 17 травня 2007 11:58

Адріансе залишив донецький "Металург"

 

Сьогодні вранці, 17 травня, перед початком тренування донецького "Металурга"на учбово-тренувальній базі клубу голландський фахівець Ко Адріансе, 59 років,  оголосив футболістам про те, що він припиняє свою роботу в команді, інформує www.football.ua.

Разом з Адріансе "Металург" залишили і його помічники — Ян-Олде Рікерінк і Кріс Кронхорст.

Відразу після цього К Адріансе відповів на питання прес-служби клубу.

- Пан Адріансе, як ви прокоментуєте рішення про припинення вашої роботи в донецькому "Металургу"?

- Я дуже жалкую, що нам необхідно припинити співпрацю з донецькою командою. Я не захотів продовжувати контракт на майбутній сезон, а значить команді потрібний новий тренер. Вважаю, що йому необхідний час для того, щоб детальніше ознайомитися з гравцями і їх можливостями. Тому я йду зараз, за чотири тури до закінчення першості. Адже після завершення сезону за два тижні підготувати команду практично неможливо. Я і мої помічники професійно виконували свою роботу, багато що змінили, але результату не було. А в спорті результат не просто важливий, він - що визначає. Я ж тренер, який звик постійно вигравати, але на цей раз у мене не було достатньо часу, щоб створити справжню команду-машину.

- Який матч "Металургу" вдався більше всього?

- Звичайно ж, це матч в Києві проти "Динамо", коли ми виглядали дуже гідно. Хочу побажати "Металургові" успіху не тільки в чотирьох іграх, що залишилися, але і в новому сезоні.

- Що для вас, як для тренера, дав період часу, проведений в Донецьку?

- Це великий професійний досвід. Український чемпіонат - турнір високого рівня, і він дав мені немало. Окрім цього, хочу сказати, що всі служби клубу, що працювали на команду, робили свою справу професійно, починаючи від адміністративного відділу і закінчуючи керівниками клубу. Мені було дуже приємно працювати в "Металургу", і надалі я уважно стежитиму за виступами команди, в якій я залишаю частинку свого серця.

- Чи можлива ситуація в майбутньому, при якій ви тісним чином співробітничатимете з "Металургом"?

- Я завжди з радістю допоможу команді, можливо, в ролі консультанта. І взагалі, футбольний світ настільки тісний, що я упевнений, ми завжди знаходитимемося недалеко один від одного. Мені хотілося б, щоб уболівальники команди завжди згадували мене і моїх помічників, які на 100% віддавали себе роботі. Проте, у них не було одного - результату. Що ж, це спорт.

Зараз ви читаєте новину «Адріансе залишив донецький "Металург"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі