четвер, 30 жовтня 2008 13:17

Адріано знову став ізгоєм "Інтера"

В італійській пресі з"явилася інформація, що бразильський нападаючий Адріано в січні може покинути ряди нерадзуррі.

Бурхливої ночі на дискотеці вистачило, щоб стосунки між Адріано і тренером "Інтера" Жозе Моуріньо перетворилися мало не на ворожнечу. Адже як добре все починалося! Всі ці фрази про взаємну пошану і підтримку, віру в гравця і захоплення тренером... Але варто було бразильцеві попиячити в клубі і запізнитися на тренування, як його виключили із складу на матч з "Фіорентиною". А, можливо, і назавжди.

До сьогоднішнього дня Моуріньо і Адріано ще не говорили віч-на-віч - вирішальна зустріч відбудеться якраз сьогодні. Але, здається, вона мало що змінить, адже Моуріньо вже заявив - щоб повернути його довіру, аттаканте доведеться дуже постаратися.

Жозе відчуває себе зрадженим. Адріано обіцяв, що не повторить помилок минулого, які посварили його з Роберто Манчіні і партнерами по команді. А тут таке. Він знову став ізгоєм. Скільки часу він тренуватиметься окремо від всієї команди? Як довго його не включатимуть в склад на матчі?

Від відповідей на ці питання залежить майбутнє гравця збірної Бразилії. Навряд чи хтось почне його захищати - провина Адріано вже всім набридли. І якщо Жозе не змінить гнів на милість, в січні в "Інтері" стане одним форвардом менше.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Адріано знову став ізгоєм "Інтера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі