понеділок, 16 лютого 2009 15:04

Адріано зізнався, що забив "Мілану" рукою

Автор: intermilano.org.ua
  Адріано
Адріано
Форвард міланського "Інтера" Адріано, який став автором першого гола своєї команди в матчі з "Міланом", визнав, що забив м"яч рукою. При цьому, за словами бразильця, торкання м"яча рукою було ненавмисним. Адріано сказав, що збирався завдати удар головою, але м"яч випадково зачепив руку.

Адріано також розповів, що присвятив гол у ворота "Мілана" своєму сину. Бразильський форвард подякував тренеру "Інтера" Жозе Моурінью за можливість знову грати в основному складі команди. В минулому у Адріано неодноразово виникали конфлікти з Моурінью.

Крім Адріано, у першому таймі матчу з "Міланом" відзначився сербський півзахисник "Інтера" Деян Станковіч. На 71-й хвилині форвард "Мілана" Алешандре Пато відіграв один м"яч, але більшого його команді досягти не вдалося.

Завдяки перемозі над "Міланом" після 24 турів чемпіонату Італії сезону-2008/09 "Інтер" відірвався на дев"ять очок від найближчого конкурента - туринського "Ювентуса". Відрив діючих чемпіонів Італії від "Мілана" становить 11 очок.

SA, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Адріано зізнався, що забив "Мілану" рукою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі