пʼятниця, 18 травня 2007 16:26

Адріано сватають до Іспанії

 

Продовжуються розмови про можливий перехід форварда італійського "Інтера" Адріано, 25 років, в іспанський чемпіонат. Крім "Реала" на бразильця тепер претендує і "Валенсія", повідомляє www.sport.com.ua.

Як відомо, до Адріано є певні претензії з боку керівництва і тренерського штабу команди. Бразилець занадто захоплюється дискотеками, а це поступово починає позначатися на грі футболіста.

Загрозу позиціям Адріано у "Інтері" оглядачі бачать і в переході Давида Суазо з Гондурасу, якого синій-чорні купили у "Кальярі". Цей нападаючий за останні два сезони забив в Серії А 35 голів (у 72 матчах) і цілком може вважатися заміною бразильському "Імператорові", який цього сезону забив всього лише 5 м"ячів.

Керівництво "Реала" і "Валенсії" проблеми з дисципліною Адріано не турбують. Президент королівського клубу Рамон Кальдерон є великим прихильником таланту Адріано і він недавно розповів пресі, що переговори з представниками футболіста вже йдуть.

У "Валенсії" прихильником Адріано є спортивний директор Амедео Карбоні. Команді необхідний центрфорвард, а контракт з Жигічем підписати не вдалося. Охочі можуть угледіти в спробах купити Адріано і можливість все-таки продати Вілью.

Зараз ви читаєте новину «Адріано сватають до Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі